Zoals u op de pagina op paardrijdles kunt lezen zijn er verschillende mogelijkheden voor het volgen van paardrijlessen bij ons op de manege. In principe hanteren wij vaste bedragen voor de reguliere lessen en privélessen. Na inschrijving voor een lidmaatschap van onze manege ontvangt u maandelijks een factuur met daarin de gemaakte kosten. Dit bedrag dient elke maand na het ontvangen van het factuur onder vermelding van het factuurnummer te worden overgemaakt.

Kinderlessen: € 55,00 per maand.

Uurlessen: € 50,00 per maand.

Privélessen: € 18,50 per half uur

Proefles: € 13,50 (eenmalige vrijblijvende proefles, dient direct te worden afgerekend)

Losse les: €14,00

VAKANTIES

Gedurende de zomer- en kerstvakantie is Mady's Pony Paradijs gesloten. Deze gesloten weken zijn in mindering gebracht op het totale jaarbedrag. Dit jaarbedrag (gebaseerd op het aantal geopende weken) is gedeeld door 12 maanden. Dit maandbedrag is dus een vast bedrag. Voor de gesloten perioden betaalt u dus niets. Wel zo eerlijk!

Indien u kind korter rijdt, bijvoorbeeld 5 maanden en niet een volledig jaar, dan blijven de kosten gewoon het zelfde bedrag per maand. Valt in deze periode een vakantie, dan wordt er niet gerestitueerd. Deze vakantie periode is immers al berekend in dit maandbedrag.

REGELEMENT VAN MADY'S PONY PARADIJS

Bij het aangaan van een lidmaatschap bij ons op de manege horen een aantal afspraken die wij vooraf graag met een ieder duidelijk communiceren.

1. Betaling gaat via factuur, deze wordt de 1e van de maand verzonden en het bedrag dient overgemaakt te worden onder vermelding van het factuurnummer

2. Afmelding voor een les gaat via de site. Anders wordt niet geaccepteerd.

3. Afmeldingen dienen 48 uur voor de les te worden gedaan, ziekte uitgesloten.

4. Na afmelding buiten eigen risico is het mogelijk de gemiste les in te halen. Dit dient binnen twee weken na afmelding te worden gedaan.

5. Ouders of familie mogen tijdens de kinderlessen niet op het terrein blijven. Dit vanwege de enorme drukte die dan onstaat. Er worden regelmatig kijkdagen georganiseerd zodat ouders of familie op de hoogte blijven van de ontwikkeling van hun kind.

6. Overdag zijn wij tot 18.00 telefonisch bereikt, hierna enkel via mail te bereiken.

7. Tijdens de weekenden is Mady's Pony Paradijs gesloten.

8. Opzegging: na het aangaan van het lidmaatschap hanteren wij een maand opzegtermijn. Het opzeggen van het lidmaatschap kan alleen via een mail en dient voor de 1e van de maand plaats te vinden.  Bij een tijdige opzegging eindigt het lidmaatschap per de 1e van de daarop volgende maand.

 

KLEDINGVOORSCHIFT EN VEILIGHEID

Op manege Mady's Pony Paradijs staat veiligheid voorop. Zo wordt er bij ons alleen maar les gegeven door erkende ORUN gediplomeerde instructeurs en zijn deze in het bezit van BHV en (kinder)EHBO diploma's. Bovendien mag er alleen gereden worden met een CE goedgekeurde cap. Daarnaast verwachten wij dat de ruiters een goed passende rijbroek en t-shirt met lange mouwen of vest dragen. Voor het deelnemen aan een proefles en de eerste periode kan er een leencap worden gebruikt. Hierna dient er zelf een cap te worden aangeschaft.

Daarnaast is het voor ouders verplicht een telefoonnummer achter te laten waarop we de ouders in geval van nood kunnen bereiken.

PROEFLES

Met een proefles is het mogelijk vrijblijvend kennis te maken met het paardrijden op Mady's Pony Paradijs. Tijdens deze proefles krijgt u een rondleiding van een van onze medewerkers om vervolgens deel te nemen aan één van onze lessen. Lijkt dit u leuk? Neem dan vooral contact met ons op! 

 

Heb je vragen en wil je deze stellen aan ons team?  Klik dan op deze link(externe link) voor de contactgegevens.

Deel deze pagina